Gradjevinarstvo

Početna  |  O nama  |  Oglašavanje  |  Unos podataka  |  Kontakt  |  English
      >>> Uputstvo za pretragu        
     Kategorije
Konstrukcije
Krovni pokrivači, oblaganje, stolarija
Završna obrada, enterijer
Kućne instalacije
Pejzaž i uređenje okoline
Usluge, mašine, alat
    Vesti
    Tekstovi
    PROMO tekstovi
    Zanimljivosti
    Regulativa
    Komentari
    Ankete
    Mali oglasi
alat beton blok boje cement crep čelik distancer drvo elektrooprema energetska efikasnost fasade grejanje hidroizolacija izgradnja kapije kontejner krov legalizacija lepak mašine metal montažne kuće most ograde opeka oplate pametne kuće panel parket plafoni podovi pregradni zidovi profili projekat prozori sajam skele spušteni plafoni tende termoizolacija vrata zelena gradnja


Vrdnik dobija hotel sa pet zvezdica

12.09.2011. | Večernje novosti

 

Novi hotel sa pet zvezdica, koji se ubrzano gradi u Vrdniku, zamišljen je kao turističko-rekreativni objekat i imaće 60 dvokrevetnih soba i 60 luksuznih apartmana, otvoreni i zatvoreni bazen sa geotermalnom vodom, restorane, kafiće, saune, hidromasažu, teretane, kompletan lekarski nadzor, konferencijske sale i sve druge prateće sadržaje. Planirano je da radovi budu završeni u junu sledeće godine.

Novi hotel gradi novosadska firma "Aqua promont" i uložiće oko 7 miliona evra u izgradnju ovog objekta, koji će imati osam spratova, od toga dva ispod zemlje. Hotel se nalazi preko puta sadašnje Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Termal", i imaće 8.500 m2 i prema stanju radova na gradilištu sigurno je da će biti sagrađen u roku, do početka pune turističke sezone u Vrdniku.

- Radovi napreduju prema planu, jeste bilo vrelo leto, ali smo sve vreme radili bez prestanka. Nema razloga da ovaj ekskluzivni objekat ne bude završen na vreme - kaže Dragutin Delić, rukovodilac gradnje u "Best izgradnji" iz Novog Sada, koja je izvođač radova u Vrdniku.

"Aqua promont" se odlučila za izgradnju superluksuznog hotela u Vrdniku, kako bi ovo banjsko mesto imalo uslove i za dodatnu visoku ponudu u razvoju turizma, banjskog lečenja, rekreacije, odmora i sporta, jer postojeća Specijalna bolnica sa hotelom "Termal" više ne može zadovoljiti potrebe gostiju koji traže visoki komfor, koji ne može obezbediti i dobro razvijena kućna radinost u Vrdniku.

- Želeli smo da turističku ponudu u Vrdniku dignemo na jedan viši nivo, da gostima, posebno inostranim, osiguramo pravi odmor, rekreaciju i oporavak. Projekt "Aqua promonta" upravo to obezbeđuje i već sledeće godine potencijali vrdničke banje biće još bolje iskorišćeni.

Izgradnjom novog savremenog hotela banja Vrdnik će se naći u ponudama i inostranih turoperatera, koji do sada nisu mogli da ponude usluge ovog banjskog centra, jer nije imao adekvatne smeštajne i druge sadržaje koje traže gosti sa "dubljim džepom".

Posao za 32 radnika

Novi hotel će imati i banjsko-terapeutske sadržaje, koji će biti ponuđeni gostima u objektu sa pet zvezdica. U hotelu će posao dobiti u startu 32 radnika, a to mnogo znači za irišku opštinu. Specijalna bolnica za rehabilitaciju sa hotelom "Termal" ima dovoljno posla sa prijemom pacijenata koji ovde posle bolničkog lečenja dolaze na rehabilitaciju, tako da sam siguran da će hotel "Aqua promont" biti pravi motor razvoja turizma na ovom prostoru - kaže Vladimir Petrović, predsednik opštine Irig.Tagovi: hotel, izgradnja, arhitektura


 
 


Da li treba organizovati arhitektonsko-urbanistički konkurs za projektovanje „Beograda na vodi“?Rezultati

Prijava za newsletter


Postavljanje zidnih tapeta Novi Sad

DEMIT fasada - Novi Sad

Kvalitetni prekidaci, uticnice I led rasveta

Novi Sad: toplotna pumpa voda-vazduh

Molerski radovi u NS u kompenzaciji za razno

Gradjevinski radovi

Gume za gradjevinske masine svih dimenzija

Legalizacija objekata

Prevoz gradjevinskog suta

Električarske usluge
© 2002-2014 Gradjevinarstvo.rs  /  Construction.rs