N.P.R. PANTIĆ
N.P.R. PANTIĆ
21000 NOVI SAD, SRB
RUMENAČKI PUT B.B.

021 6216 211
062 283 560
021 6216 215

N.P.R. PANTIĆ

KRAUSE je nemačka kompanija koja se već 118 godina bavi proizvodnjom i distribucijom aluminijumskih merdevina i sistema pokretnih skela, a prisutna je i na tržištu Srbije i regiona. Sedište fabrike KRAUSE je u Nemačkoj, dok se proizvodni pogoni nalaze i u Mađarskoj, Rusiji i Poljskoj.

Kompanija ima širok asortiman proizvoda: poluprofesionalne merdevine, profesionalne merdevine, industrijske merdevine, merdevine za skladišta, fiksirane merdevine, podeste, stepenice, pokretne skele i specijalne konstrukcije, kao i dopunske elemente koji su sastavni deo merdevina. U laboratorijama kompanije KRAUSE sprovode se najstrože kontrole kvaliteta i bezbednosti svih proizvoda, pa svaki poseduje i odgovarajući atest, odnosno sertifikat i uputstvo za upotrebu.

Od 2009. godine sarađuje sa srpskom firmom N.P.R. Pantić koja uvozi njene proizvode i plasira ih na srpsko tržište. N.P.R. Pantić je porodična firma koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva vlasnika u oblasti građevinarstva. Osnovana je još 1971. godine, kada je počela da se bavi transportom u građevini, a 2006. proširuje delatnost na prodaju građevinskog materijala.