AQUA PROMET
AQUA PROMET
35000 JAGODINA, SRB
SLOVENSKI PUT B.B.

035 243 809
035 227 068
035 227 078
060 3243 814
035 243 809
MARKO MILOŠEVIĆ

AQUA PROMET

AQUA PROMET d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom na veliko i malo. Asortiman obuhvata vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu kupatilsku opremu (sanitarije, kade, kabine, hidromasažni program, baterije, bojleri, galanterija), kupatilski nameštaj, keramiku (keramičke pločice, granitne pločice, prirodni kamen, mozaici) i još mnogo toga.

AQUA PROMET d.o.o. Jagodina je pravni sledbenik samostalne trgovinske radnje AQUA PROMET koja je osnovana 2002. godine. Svojom brigom, kvalitetnim i optimalnim servisom kupaca prerasta 2008. godine u trgovinu na veliko i malo koja je stvorena u skladu sa svakodnevnim potrebama njihovih potrošača i postaje lider u Pomoravlju u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala, sanitarija, bojlera, kupatilskog nameštaja, keramike.

Asortiman robe zasniva se uglavnom na proizvodima domaće proizvodnje (celokupan asortiman PEŠTAN-a, čija je proizvodnja prilagođena evropskim standardima, kompletna ponuda TERMORAD-a, čija se prepoznatljivost proizvoda vezuje za pouzdanost, efikasnost i ekološku etiku, LINNI proizvodni program kupatilskog nameštaja rađen od najkvalitetnijih i pažljivo biranih materijala koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce, a tuš kabine učiniće da prostor dobije na funkcionalnosti i pružiće totalnu relaksaciju u Vašem domu). U njihovom prodajnom salonu očekuje Vas veliki izbor baterija, sanitarija, hidromasažni program kao i domaća i uvozna keramika.

Poštovanjem potrošača i novinama koje uvodi u svoje poslovanje, širokim asortimanom proizvoda i najpovoljnijim cenama, AQUA PROMET d.o.o. postaje sinonim trgovine koja proširuje svoje poslovanje i van okvira Pomoravlja jer zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja, a pokazatelj toga je i broj kupaca, koji je iz godine u godinu sve veći, kako u maloprodaji tako i u veleprodaji jer su glavni snabdevači preko 200 firmi na teritoriji cele Srbije. Učestvovao je u izgradnji na desetine objekata u saradnji sa velikim brojem građevinskih firmi. Njegov tim organizuje servisiranje kupaca na teritoriji čitave Srbije u najkraćem mogućem roku što potvrđuje da su korak ispred svih.

Odličnu saradnju na obostrano zadovoljstvo firma AQUA PROMET d.o.o je ostvarila sa velikim brojem institucija od javnog značaja. Želja da se ostane lider u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne kupatilske opreme, keramike i prateće opreme za domaćinstvo, ogleda se u izgradnji prodajnog objekta od 1000m2 gde kupcu na licu mesta stručno osposobljeno osoblje može prezentovati tehničke karakteristike proizvoda. Moderno uređen parking prostor pruža idealne uslove za lepu i laku kupovinu. Po najsavremenijim standardima izgrađen je magacinski prostor površine preko 1000m2 što omogućava lak i nesmetan prilaz vozilima.

Uloženi trud i konstantna potreba za usavršavanjem stručnog osoblja prepoznati su od strane velikog broja kupaca i poslovnih partnera čija priznanja i pohvale potvrđuju da su na dobrom putu, te da treba da nastave u istom smeru postavljajući nove i više ciljeve kao i do sada.