LEVELO PODOVI
LEVELO PODOVI
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
AUTOPUT ZA NOVI SAD 70

011 3141 415
011 3141 292
063 211 225

LEVELO PODOVI

Levelo Podovi d.o.o. Beograd je privatno preduzeće  koje na tržištu Srbije i regiona uspešno posluje od 2003. godine. Osnovna delatnost preduzeća Levelo Podovi su distribucija, prodaja i instalacija podnih obloga vodećih evropskih i svetskih proizvođača.

Program podnih obloga: PVC vinil podovi, tekstilni podovi, linoleum, gumeni podovi, sportski podovi, epoksidni podovi, antistatik i elektroprovodni podovi, izdignuti i dupli podovi, kompozitni drveni podovi, parketi i brodski podovi.

Program Levelo Podova obuhvata i druge enterijerske elemente poput elastičnih PVC plafona, akustičnih panela i određenih vrsta nameštaja.

Preduzeće je usmereno na opremanje tržnih centara, poslovnih i industrijskih objekata, hotela, zdravstvenih, školskih i sportskih ustanova, teretana, kao i rezidencijalnih objekata.

Potpuna posvećenost zadovoljavanju potreba klijenata na svakom pojedinačnom projektu, pružanje tehničke i stručne podrške, kao i predlaganje najoptimalnijih rešenja, su poslovna filozofija Levelo Podova.