WILO BEOGRAD
WILO BEOGRAD
11050 BEOGRAD, SRB
TETOVSKA 72

011 4043 820
011 4043 821
011 4043 822
011 4056 901
011 2853 258
011 2853 259
011 4043 820
MARIJA ĆEVRIZ
JASMINA GALIĆ-STOJANOVIĆ

WILO BEOGRAD

WILO Beograd d.o.o. je ćerka firma WILO SE i jedina je ovlašćena da na teritoriji Srbije i Crne Gore uvozi pumpe, pumpne sisteme, rezervne delove i ostale proizvode kompanije WILO SE. Više od petnaest godina je prisutna na našem tržištu, i tokom tog perioda poslovanja stekla je veliki broj zadovoljnih kupaca i klijenata, jer isključivo nudi proizvode WILO SE, koji se odlikuju vrhunskim nemačkim kvalitetom.

Poverenje, znanje, kvalitet, inovativnost - to je WILO

U okviru WILO Beograd d.o.o. pored direkcije u Beogradu, posluju i kancelarije u Novom Sadu, Nišu. Kompanija zapošljava 13 zaposlenih, od toga 6 inženjera koji su zaduženi za prodaju, pružanje tehničkih i servisnih usluga. Zaposleni poseduju veliko domaće i internacionalno iskustvo u nabavci i isporukama pumpi, servisiranju istih, kao i pružanju tehničkih usluga pri selekciji, ugradnji i eksploataciji svojih proizvoda. Kvalitetna struktura, iskustvo, ali i obrazovanje zaposlenog kadra garancija je pružanja vrhunskih usluga u oblasti pumpne tehnike.

Za krajnje kupce je svakako značajna činjenica da je obezbeđena mreža ovlašćenih servisa na teritoriji Srbije i Crne Gore, kao i magacin sa velikim lagerom proizvoda i rezervnih delova koji omogućava kratke rokove isporuke i bilo kakvih servisnih intervencija.

U skladu sa poslovnim standardima i etikom definisanom WILO SE, od svih zaposlenih WILO Beograd d.o.o. može se očekivati apsolutna stručna i tehnička podrška pri izboru pumpi i prateće opreme, kao i razne vrste treninga i obuka vezanih za WILO proizvode i pumpnu tehniku uopšte. Takođe, na raspolaganju je veliki izbor kataloškog materijala u štampanoj i elektronskoj formi, kao i softver za izbor pumpi namenjen kao tehnička podrška od projektovanja do ugradnje i eksploatacije WILO opreme.

WILO je tu za sva vaša pitanja!

Ukoliko imate neko tehničko pitanje ili nejasnoće, ili ako želite da pošaljete upit za ponudu - slobodno pozovite navedene brojeve telefona ili pošaljite email. Tim inženjera kompanije Wilo će u veoma kratkom roku odgovoriti na vaš upit.

WILO SE Dortmund jedan je od najvećih proizovođača pumpi za grejanje, hlađenje, klimatizaciju, vodosnabdevanje i odvođenje otpadne vode, i sinonim je nemačke tradicije, kvaliteta i pouzdanosti.

Kompanija WILO SE Dortmund ima tradiciju dugu 140 godina. Obzirom na ovo ogromno iskustvo, sticano tokom godina postojanja, WILO je jedan od lidera i diktira trendove razvoja pumpi i pumpne tehnike u svetu. Koncern koji sada ima više od 7000 zaposlenih na svim kontinentima i prodaju u vrednosti od preko milijardu i dvesta miliona evra je svoj put u industriji pumpi započeo pre više od 140 godina patentom i proizvodnjom prve cirkulacione pumpe za grejanje. Od tog prvog patenta do danas WILO, još uvek u vlasništvu porodice osnivača, nije prestao da bude lider inovativnosti i kvaliteta kroz razvojne projekte eksperata iz Dortmunda.

Proizvodni program firme WILO SE obuhvata nekoliko hiljada tipova pumpi, koje se mogu svrstati u sledeće osnovne kategorije:

  • Pumpe i sistemi za grejanje, hlađenje i klimatizaciju.
  • Pumpe i sistemi za vodosnabdevanje.
  • Pumpe i sistemi za transport otpadnih voda.

Navedeni proizvodni program obuhvata sledeće prodajne segmente:

  • Porodične kuće i manji stambeni objekti.
  • Komercijalni poslovni i stambeni objekti.
  • Komunalni sistemi daljinskog grejanja i hlađenja.
  • Komunalni sistemi za vodosnabdevanje.
  • Komunalni sistemi za transport i tretman otpadnih voda.
  • Industrijski sistemi i instalacije.