MINICHOTHERM
MINICHOTHERM
11108 BEOGRAD, SRB
CARIGRADSKA 2

011 3235 594
011 3241 840, DIREKTOR
063 259 674
011 3235 594
ALEKSANDAR MINIĆ, direktor

MINICHOTHERM

Minichotherm je ovlašćena firma za izvođenje centralnog grejanja, klimatizacije i ventilacije, kao i vodovoda i kanalizacije. Vrši kompletno izvođenje svih instalacija grejanja i hlađenja, kao i vodovodnih instalacija sa nabavkom i ugradnjom najsavremenijih uređaja iz ove oblasti. Iskustvo je pokazalo da je u saradnji sa klijentima veoma bitna usluga konsaltinga i projektovanja u cilju osmišljavanja i realizacije što ekonomičnijih i kvalitetnijih instalacija, kao i kompletna preporuka i nabavka opreme iz ove oblasti.

Minichotherm se dugo godina uspešno bavi održavanjem instalacija u sledećim oblastima: grejanje, klimatizacija, ventilacija sa posebnim osvrtom na održavanje kotlarnica (Maintenance of HVAC systems). Potvrda kvaliteta usluga su ugledni višegodisnji klijenti sa kojima ima sklopljene ugovore o održavanju.

Zvanično je ovlašćena od strane slovenačke firme VETO za distribuciju, montažu i servis renomiranih francuskih kotlova za centralno grejanje na gas i lož ulje De Dietrich, kao i bojlera, toplotnih pumpi i solarnih kolektora.

Specijalizovana je za održavanje termotehnickih instalacija sa posebnim akcentom na održavanje kotlarnica.

Osim toga, u ponudi se nalaze i sledeći proizvodi:

  • Bojleri za centralnu pripremu sanitarne tople vode. Pored bojlera, ugrađuje i kolektore za solarnu energiju i vrhunske gorionike za gas i lož ulje
  • Automatika renomiranih brendova HUBA CONTROL, SCHICHEK, JOHNSON CONTROLS, SIEMENS koju uvozi iz firme FKR iz Nemačke
  • Ventilatori Atlantic Ventilation koje uvozi iz Francuske
  • Oprema za podno i zidno grejanje i hlađenje MULTIBETON iz Nemačke sa posebnim modularnim sistemom polaganja cevi u toplom stanju.

Takođe, nudi i usluge iz oblasti vodovodne tehnike sa isporukom kvalitetnih materijala. Izvodi izolaciju, instalaciju tople i hladne vode sa Armaflex materijalom i mineralnom vunom u oblozi od aluminijumskog lima.

Firma je osnovana daleke 1908. godine od strane Novaka Minića. Kasnije je posao unapredio sin Stanko, a od 1991. posao je preuzeo Aleksandar S. Minić - diplomirani inženjer mašinstva, koji je proširio ovu delatnost. Tradicija i izvedeni referentni objekti sa najkvalitetnijom opremom, čiji su vlasnici zadovoljni investitori, najbolja su preporuka!

Kao rezultat kvaliteta i firme od poverenja, iza Minichotherma stoje brojni referentni objekti i zadovoljni investitori: Ambasada Francuske, Francuski kulturni centar, Ambasada Italije, Opera&Theatre Madlenianum, Puratos fabrika margarina, MPS, Institut za ispitivanje materijala, Podzemna garaža u Mariborskoj ulici, Zorka Pharma Hemija u Šapcu, Jugoslovenska Kinoteka, Restoran Pomodoro, Cafe pub Optimist, Štamparaija AP Print, Rezidencija španskog ambasadora na Dedinju, Direkcija za gradsko građevinsko zemljiste, Službeni Glasnik, Direkcija za robne reserve, NIS, Energoprojekt, kao i brojne kuće i stanovi u kojima su izvođeni radovi.