Od PVC i ALU stolarije do bravarije i građevinske limarije

12.03.2019. | Gradjevinarstvo.rs

NS Metal Mont vrši usluge montaže, demontaže i proizvodnje PVC i ALU stolarije, bravarije i građevinske limarije. Prati svetske trendove u oblasti stolarije, ulaže u modernizaciju proizvodnih kapaciteta a sve u cilju povećanja produktivnosti i kvaliteta.  

PVC i ALU stolarija

Prozori

U ponudi NS Metal Monta su dve varijante PVC prozora: 6-komorni PROFILINK PREMIUM+ i SALAMANDER profil za pasivne kuće. Oba sistema se izrađuju u beloj boji, drvo dekor (zlatni hrast, mahagoni, orah) i sivoj boji. Osim klasičnih jednokrilnih i dvokrilnih prozora ovi sistemi podržavaju zastakljivanje terasa, vrata i izloga za lokale.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

Aluminijumske prozore karakteriše njihova samonosivost (ne zahtevaju dodatna ojačanja) i neograničena mogućnost bojenja u hiljade nijansi. Profili sa i bez prekida termičkog mosta, osim klasičnih prozora i vrata, omogućavaju izradu mnogih drugih elemenata: klizne stene (najmanje zauzimaju prostor pri otvaranju) - zastakljivanje terasa i zimskih bašta; izlozi sa vratima - klasična i automatska vrata; samonoseće konstrukcije - staklene bašte i terase sa krovnim konstrukcijama; roletne i žaluzine.

Vrata

Masivna, izdržljiva i dugotrajna PVC vrata izrađuju se po evropskim standardima. Vrata poseduju brave sa 5 tačaka zatvaranja i dihtovanja. Svaka šarka je atestirana.

Vrata se prave od veoma kvalitetnog šestokomornog profila Profilink Premium. Vrata, prozvedena po ovom sistemu imaju efikasnu zaštitu protiv provala - pravougaona čelična armatura velikih dimenzija, formira stabilan zatvoren ram, dok su uglovi ojačani sastavljenim uglastim sklopkama.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

Aluminijumska vrata su idealno rešenje za poslovne zgrade, lokale, ali i za stambene objekte. Sama konstrukcija masivnog aluminijumskog profila daje čvrstinu i izdržljivost vratima na stambenim objektima. Vrata na komercijalnim i poslovnim objektima izrađuju se sa klasičnim valjak bravama i elektro bravama (sa interfonom).

Roletne

U ponudi su standardne i spoljne roletne koje se mogu ugraditi na već montirane prozore bez obzira od kojeg su materijala (drvo, pvc materijal i alu). Roletne mogu biti unutrašnje i spoljašnje. Roletne se izgrađuju od PVC, ALU i limene kutije i vođice sa aluminijumskim ili PVC zastorom (lamelama) punjenim poliuretanskom izolacijom.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

Komarnici

Postavljaju se na sve vrste PVC, ALU i drvene stolarije i to na prozore i/ili vrata u vidu mrežice. Njihova osnovna uloga je sprečavaju ulazak insekata u prostorije, pri čemu omogućavaju normalnu cirkulaciju vazduha, i da ne smanjuju količinu prirodne svetlosti. Proizvode se u varijantama: rolo komarnik (pokretni rolo mehanizam za mrežu); vrata komarnik (za prolazna vrata ili balkonska vrata) i fiksni komarnik (365 dana zaštite od insekata).

Potprozorske daske

PVC prozorske okapnice su robusni profili šupljih komora, komorno ojačani, izrađeni iz plastične mase i razlicitih su debljina. Mogu biti izrađene i od aluminijuma, a u NS Metal Montu možete ih dobiti izrađene i od lima.

Bravarija

NS Metal Mont bavi se izgradnjom svih bravarskih elemenata, montažnih objekata, kapija (jednokrilne, dvokrilne i klizne), ograda i raznih čeličnih konstrukcija.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

U ponudi je širok spektar proizvoda: metalne konstrukcije za hale različitih namena i površina; metalne konstrukcije za balon hale; metalne konstrukcije za plastenike; razne vrste štala; nadstrešnice za kola; krovne čelične konstrukcije; kontejneri različitih namena; kiosci; portirnice; kovano gvožđe itd.

Građevinska limarija

Pored usluga izrade i montaže nove građevinske limarije, NS Metal Mont radi i popravljanje stare limarije, održavanje krovova (zgrada, poslovnih objekata, kuća, vikendica). U ponudi su sledeći proizvodi: oluci, okrugli, četvrtasti, petougaoni kao i cevi (vertikale), zatim slivnici, vetar- lajsne, čeoni opšiv, iksne, band-iksne, uvale, atike, slemeni lim, snegobrani, kuke, šelne, vinkle, ukrasi, ventilacije, žardinjere za cveće, dimnjačke kape, okapnice na terase i prozore i sl. Proizvodi se izrađuju od: pocinkovanog lima, pocinkovanog lima (plastificiranog), bakarnog lima, inoks lima i titan cink lima.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

Montažni objekti - izrada po meri

NS Metal Mont uz standardnu proizvodnju montažnih objekata, specijalizovan je za izradu „Custom made“ („Izrada po meri“) proizvodnje.

NS Metal Mont kategorizacija prefabrikovanih objekata:

  • kontejneri - kancelarijski, skladišni, stambeni, telekomunikacijski, tehnički, FLAT PACK, sanitarni;
  • montažni PREMIUM objekti - objekti visokog kvaliteta izrade sa visokim stepenom termoizolacije i vatrootrpornosti;
  • javne sanitarije - automatske i klasične;
  • kiosci - fast food, suveniri, mešovite robe, itd;
  • portirnice - kontrola ulaza/izlaza, naplata, itd;
  • štandovi - suveniri, mešovita roba, itd;
  • garaže za automobile - dimenzije na zahtev;
  • kabina za pušače - unutrašnje i spoljašnje kabine za pušače prema EU zakonima.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

NS Metal Mont koristi u proizvodnji inox, aluminijum, plastificirani čelik ili obojeni čelik. Za dekorativne sklopove upotrebljava bakar za krovove i oluke, kupe, mermer, kanalice, polikarbonat i raznovrsno staklo. Radii  po sistemu ključ u ruke, što podrazumeva kompletnu izradu objekta sa prozorima, vratima, i ostalim elementima koji je odmah useljiv.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...