Uživajte u letu uz motorizovane tende i venecijanere

24.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Dolaskom toplijeg vremena, terasa postaje omiljeno mesto okupljanja i uživanja sa porodicom i prijateljima. Uz Somfy motorizovane tende i venecijanere, i njihovu praktičnu zaštitu od sunca, stvara se udobna atmosfera za uživanje u ručkovima, večerama i provedenom vremenu izvan kuće.

Uživajte u letu uz motorizovane tende i venecijanere

Motorizacija tendi

Somfy motorizovane tende su maksimalno fleksibilne, pružajući vam mogućnost da uz par klikova uživate u svojoj terasi. Zaboravite na ručno spuštanje i podizanje tendi. Sada možete putem komandi na daljinskom upravljaču upravljati tendom sa udaljenosti do 20-ak metara.

Najsavremniji senzori automatski kontrolišu tendu, kako bi se maksimalno uštedela energija i zaštitio sistem.

Transformišite svoj otvoreni prostor u udobno mesto za svakodnevno uživanje. Povežite spoljašnji RTS prijemnik za paljenje svetla ili infracrveni prijemnik RTS grejača, kako biste uživali u rashlađenim večerima.

Uživajte u letu uz motorizovane tende i venecijanere

Motorizacija venecijanera

Somfy motorizovani spoljni venecijaneri, pored svoje funkcionalnosti, imaju i estetski efekat, bilo da su savremeni ili tradicionalni. Motorizacija venecijanera omogućava brzo i lako kontrolisanje nivoa prirodnog svetla u vašem domu. Neka unutrašnjost vaše kuće, nameštaj i biljke budu zaštićeni od štetnih efekata UV zračenja, uz funkciju povezivanja spoljašnjih venecijanera sa senzorom za sunce. Venecijaneri će se automatski zatvoriti kada se detektuju visoki nivoi sunčeve svetlosti, pružajući prijatnu atmosferu u kući.

Kada ste odsutni, možete programirati otvaranje i zatvaranje venecijanera, odajući utisak da ste kod kuće.

Spoljašnji venecijaneri opremljeni Somfy radio tehnologijom su pravi geniji u svakom domu. Kada se instalira prva komponenta opreme, po potrebi, sve se može izmeniti. Koristite daljinski upravljač, tajmer jedinicu ili instalirajte Somfy aplikaciju.

Kako do svih Somfy motorizovanih rešenja, automatskih sistema i kućne automatike za kuće ili zgrade možete pronaći ovde.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

ROLO TIME
ROLO TIME
UŽICE-SEVOJNO
www.rolotime.rs

GEALAN
GEALAN
BEOGRAD-BATAJNICA
www.gealan.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...