Zašto Oplate Šitum?

08.07.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Šitum Građevinarstvo d.o.o. je firma specijalizovana za proizvodnju, najam i servis novih i polovnih građevinskih oplata. Više od 20 godina proizvodi u svom pogonu metalne oplate DokMax koje su 100% kompatibilne sa Doka Framax i Doka ALU Framax sistemima.

Zašto Šitum oplate?

Zastupnik je sledećih firmi za oplatne ploče:

 • Kaufmann - Kaufmann žute ploče 21 i 27mm i nosači H20 su trenutno najbolji proizvodi na tržištu EU.
 • Metsa Wood - Jedan je od vodećih proizvođača oplata u svetu. Visokokvalitetna ploča od finske breze idealna je za oplatne okvire. Primenjuje se u svim segmentima građevinskih radova.
 • Riga Wood - Rrenomirani proizvođač oplatnih ploča Isoply čiji središnji sloj ispunjava breza, a gornji i donji sloj su presvučeni plastičnom podlogom u visini 1,5mm. Isoply ploče su dugotrajnije i otpornije, mogu se primeniti kod većih građevinskih radova.

Zašto izabrati Oplate Šitum?

 • 100% sopstvena proizvodnja,
 • kvalitetne oplate,
 • povoljne cene,
 • više od 20 godina iskustva,
 • 100% ispunjeni rokovi,
 • zadovoljni kupci.

Zašto Šitum oplate?

DokDeck sistemi oplatnih ploča i klasični sistemi - Šitum Građevinarstvo proizvodi svoj DokDeck aluminijski sistem oplata ploča koji omogućava sigurnu i prilagodljivu strukturu građenja integrisanu sa visokokvalitetnim toplo cinkovanim podupiračima, koji su i proizvedeni po DIN Normi 1065. Građevinarima je dostupan i klasični sistem oplata ploča.

U ponudi je i višenamenski pribor za oplate - Višenamenski pribor pojednostavljuje građenje, skladištenje i transport komponenti sistema, sitnog i ostalog  pribora. Građevinarima su dostupni različiti profili ugaonih spojnica, kuke, spojnice, vijci, šine i praktična kutija za skladištenje i prenos pribora.

DokMax ugaone spojnice različitih profila omogućavaju građevinarima jednostavnije i preciznije prilagođavanje građevinskim projektima. Građevinarima su na raspolaganju ugaone spojnice različitih profila i težina – spoljne, lomljive, pomične i sl.

Zašto Šitum oplate?

USLUGE

Najam Oplata - Šitum Građevinarstvo omogućava građevinarima najam aluminijumskih i gvozdenih oplata po povoljnim cenama na mesečnom nivou. Mogu se iznajmiti: DokMax metalne oplate i DokDeck sistemi oplatnih ploča.

Servis oplata - Šitum Građevinarstvo ima višegodišnje iskustvo servisiranja oštećenih oplata koje pere i čisti sa pumpom visokog pritiska (1000 bara). Preporučeni servis oplata je svakih 10 godina.

Kako izgleda proces servisiranja oplata?

 1. Vađenje starih ploča;
 2. Pranje oplatnih okvira;
 3. Varenje i ispravljanje oplatnih okvira;
 4. Krojenje novih ploča;
 5. Ugradnja novih ploča.

Zašto Šitum oplate?

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...
Vesna 01.09.2020.
Sadasnji put Paracin-Zajecar-Negotin prolaz...